IMMO Rijnstede

Immo Rijnstede concentreert zich op advies en bemiddeling bij commercieel vastgoed in de Randstad met als kern Leiden en omstreken. Het bedrijf bestaat sinds 2000 en heeft een gekwalificeerd en ervaren team om u te helpen.

Sterk geconcentreerd

Leiden ligt midden in de Randstad, op een kruispunt van hoofdwegen. Niets van de marktontwikkelingen binnen dat gebied ontgaat IMMO Rijnstede.
Dat is maar goed ook, want het aanbod van goede bedrijfshuisvesting binnen deze regio is erg veelzijdig. Dat heeft alles te maken met de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

To the point en ervaren

IMMO Rijnstede bestaat sinds 2000 en heeft een beperkt personeelsbestand met mensen die to the point, functioneel en professioneel zijn.
Wij hebben voor u een zeer uitgebreid netwerk aan hechte contacten binnen het bedrijfsleven en bij lokale overheden. Die contacten dragen er toe bij dat IMMO Rijnstede altijd goed geïnformeerd is. IMMO Rijnstede is als business class makelaar actief. Zij helpt de meest uiteenlopende profit en non-profit organisaties aan de gewenste accommodatie.

Gerenommeerd

Bert van der Velden leidt sinds 2000 IMMO Rijnstede en is zelf al vanaf 1983 actief in de bedrijfsmakelaardij. Hij mag zich verheugen in een onberispelijke reputatie, die hij ook in de toekomst wil vasthouden.
Achter de naam IMMO Rijnstede staat dus heel wat ervaring. Naast ervaring is er ook deskundigheid. Het hele team van IMMO Rijnstede wil zich onderscheiden op klanttevredenheid, oplossingsgerichtheid, snelheid, alertheid, integriteit en betrokkenheid.