Doctor van Noortstraat 117-A, Stompwijk, Zuid-Holland, Nederland €1.787 p.m, excl. BTW, water en elektra
Te huur
7
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum nov 07, 2022
Oppervlakte 250 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: nov 10, 2022

Algemeen

Te huur

Te huur, zéér landelijk gelegen, lichte en ruime bedrijfsruimte met kantoor en een gedeelte van de bovengelegen zolderruimte.

Het pand is qua vormgeving een soort dijk-bedrijfsruimte die naar beneden loopt en is te bereiken via een betonnen brug, tussen Doctor van Noortstraat 117 en nummer 119.

Deze bedrijfsruimte is zéér geschikt voor een onderneming die toe is aan een nieuwe stap of extra vestiging, en zeker ook voor een ZZP’er.

De zolderruimte zit deels bij de huurprijs inbegrepen.

Het souterrain blijft in gebruik van de huidige huurder.

Ligging en bereikbaarheid

Gelegen op een strategisch, goed bereikbare locatie.

Ligt op korte afstand van de A-4 (Amsterdam – Rotterdam) en de A12 richting Utrecht – Arnhem). Momenteel wordt er gewerkt aan de Rijnlandroute. Dat is een verbindingsweg tussen de A4 en de A44 die gaat zorgen voor een snellere verbinding.

De nabij gelegen N206 zorgt voor de verbinding tussen Zoetermeer – Leiden – Bollenstreek. Diverse busverbindingen rijden over deze N206.

Indeling en oppervlakte

De totale oppervlakte van het te huren geheel is circa 250 m². Dit is exclusief de ruimte op de zolderverdieping.

Indeling

Begane grond: Bedrijfsruimte van circa 160 m² met 2 grote openslaande deuren, een licht en ruimte bedrijfs-werkruimte, een kantoorruimte, nette keuken en toiletruimte, totaal circa 90 m². Door de vele raampartijen zijn alle ruimten zéér licht en prettig om in te werken. En ook het weidse uitzicht over de polder/landerijen is zeker ook meegenomen om prettig te kunnen werken.

De zolderruimte hoort deels bij het gehuurde, het andere deel is in gebruik bij verhuurder.

Wijze van oplevering

Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat.

Parkeervoorzieningen

Op het terrein waarop deze bedrijfsruimte is gelegen, bevinden zich nog een aantal bedrijfsruimten met veel parkeergelegenheid. Parkeren is goed mogelijk, wel in overleg met verhuurder.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.787,50 per maand, exclusief BTW, water en elektra.

Huurtermijn

In overleg. Wij gaan uit van minimaal 2 jaren.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

Zekerheidstelling

Waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zekerheidstelling.

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Huurprijsindexering

De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding

In overleg. Gedacht wordt aan 1 februari 2023.

Locatie
Nu Informeer
Hypotheek Calculator