Uw organisatie heeft een vraag over huisvesting. Die gaan wij voor u beantwoorden.

Bent u eigenaar of gebruiker, huurder of verhuurder, omstandigheden in uw bedrijfsvoering of uw omgeving veranderen. IMMO Rijnstede adviseert u graag, onafhankelijk, over alle aangelegenheden van huisvesting.

Juiste bedrijfshuisvesting is geen kwestie van geluk . . maar van één telefoontje: 071-5281414

Vliet Zuidzijde 15-15A , Rijnsburg, Zuid-Holland, Nederland Prijs op aanvraag
Te koop
19
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum okt 01, 2020
Oppervlakte 415 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: okt 01, 2020
Algemeen

TE KOOP UNIEK OBJECT

Te koop een object, gelegen op schitterende en fraai locatie “aan de Vliet”.

Bestaande uit een hoek-woonhuis, een appartement met garagebox, een loods aan de achterzijde, alsmede een buitenterrein.

Het appartement en de loods zijn thans verhuurd, maar kunnen eventueel leeg opgeleverd worden.

Het woonhuis wordt leeg opgeleverd.

Maar kunnen ook een goede belegging vormen!!

Ligging en Bereikbaarheid

De ligging en locatie, te midden van het karakteristieke, oude centrum van Rijnsburg zijn uitstekend te noemen. Winkelcentrum de Hoftuin ligt op enkele minuten loopafstand, alwaar zich een AH supermarkt, de Etos en het Kruidvat, de Hema, Blokker, kledingwinkel, groenteboer, een keurslager etc., maar ook eet- en afhaalgelegenheden bevinden.

De bereikbaarheid is goed (eenrichtingsverkeer), en nabij de op- en afrit van de A44 (Amsterdam-Den Haag), alsmede de afrit Leiden Centrum. Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwe, directe verbindingsweg (Rijnlandroute) tussen de A44 en A4, voor een nog snellere doorstroming voor het verkeer. De N206 (Bollenstreek-Zoetermeer) ligt op korte rij-afstand.

Op loopafstand bevindt zich een bushalte met diverse busverbindingen.

Indeling en Oppervlakte

De totale grondoppervlakte bedraagt 661 m² (eigen grond).

Betreft een hoekpand van rond de 168 m².

Een achtergelegen appartement van circa 98 m² met daarnaast een garagebox.

En een buitenterrein van circa 100 m².

Vanaf de Graaf Florislaan is het buitenterrein bereikbaar met een grote loods (ca. 150 m²). Deze is aan de achterzijde verbonden met het buitenterrein aan de Vliet (zie kadastrale tekening)

Parkeervoorzieningen

Op eigen terrein en langs de openbare weg.

Wijze van oplevering / Opleveringsniveau

Het geheel wordt in de huidige staat opgeleverd. Eventueel leeg of eventueel in deels verhuurde staat.

Vraagprijs

De vraagprijs: Nader overeen te komen.

Koopovereenkomst

Het koopcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding

Het object is in overleg te aanvaarden, doch kan snel.

 

Vervuiling en asbest

Er is bodemverontreiniging geconstateerd in de vorm van een minerale olie. Er heeft in 1998 en 2005 een onderzoek hiernaar plaatsgevonden. (Zie bijgaande conclusies). Onlangs is er een offert aangrvaagd voor een actualisatie bodemonderzoek.

Het dak van de loods bevat asbest. Eventueel kan er elders ook asbesthoudende materialen aanwezig zijn.

Ouderdomsclausule

Koper is ermee bekend dat het verkochte oorspronkelijk is gebouwd begin 1920 en later is uitgebouwd met de toen gebruikelijke materialen en is bekend met de dienovereenkomstige staat van het verkochte. Hij aanvaardt alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het onroerend goed, in het bijzonder wat betreft leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, alsmede gebruikte materialen, ook voor zover die een belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van het verkochte.

In oudere gebouwen kan, op niet zichtbare plaatsen, asbest zijn verwerkt. Koper verklaart ermee bekend te zijn en het ten tijde van de bouw en/of renovatie van het verkochte, normale praktijk was eventueel asbesthoudende materialen te hebben verwerkt. Verkoper is niet bekend met de eventuele bodemgesteldheid van de grond aangaande bodemverontreiniging. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in het verkochte.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen en stoffen in de grond, dienen op grond van milieuwetgeving, speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Bij oudere panden gebouwen dient u er als (kandidaat) koper verder, rekening mee te houden, dat de eisen aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe panden. Indien hierover bij u twijfels ontstaan, dient u daartoe nader onderzoek te plegen. Dit geldt tevens indien u voornemens bent te verbouwen.

Tenzij verkoper de kwaliteit ervan heeft gegarandeerd, staat hij of zij, niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van eventueel doorslaand of optrekkend vocht, Bouwkundige gebreken worden, voorzover aanwezig, niet geacht belemmerend te werken op het beoogde gebruik.

Nu Informeer
Hypotheek Calculator

De prijs van de goederen *
Aanbetaling
%
Het Bedrag Van De Lening *
Jaarlijkse rente *
%
Afschrijvingen
Aantal jaar *
Jaarlijkse belasting op onroerende goederen
Jaarlijkse gevaren verzekering
Maandelijkse particuliere hypotheek verzekering