Uw organisatie heeft een vraag over huisvesting. Die gaan wij voor u beantwoorden.

Bent u eigenaar of gebruiker, huurder of verhuurder, omstandigheden in uw bedrijfsvoering of uw omgeving veranderen. IMMO Rijnstede adviseert u graag, onafhankelijk, over alle aangelegenheden van huisvesting.

Juiste bedrijfshuisvesting is geen kwestie van geluk . . maar van één telefoontje: 071-5281414

 

Nieuwbouw bedrijfsunits Voorschoten:

Binnenkort start de verkoop van 17 nieuwbouw bedrijfsunits aan de Industrieweg 3-5 te Voorschoten. In units vanaf 106M² (2 x 53 M²)

Bekijk renvooi   Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Binnenkort start de verkoop van 23 te realiseren bedrijfsunits aan de Voorschoterweg 49 te Valkenburg (gemeente Katwijk) In units vanaf 73 M² met 6 meter vrije hoogte.

Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Energieweg 14, Leiden, Zuid-Holland, Nederland €36.000 per jaar excl. btw, gas,water en elektra
Te huur
20
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum juni 11, 2020
Beschrijving
Bijgewerkt op: juli 26, 2021
Algemeen

Te huur een goed onderhouden bedrijfsruimte met kantoren. Gelegen op bedrijventerrein “De Grote Polder” alwaar een aantal gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd, zoals: Heineken, vleesgroothandel “Zandbergen”, kraanverhuurbedrijf “Van Marwijk”, Bouwmaterialen “Kruyt”, Houtwerf hout- en vloeren, alsmede diverse aannemersbedrijven, etc.

Ligging en bereikbaarheid

De Grote Polder is uitstekend bereikbaar en gelegen direct nabij het knooppunt A4 (Amsterdam-Rotterdam) en de N11-A12 (Leiden-Bodegraven-Utrecht) bij Leiden/Zoeterwoude. Diverse busverbindingen liggen in de nabijheid, c.q. stoppen nagenoeg voor de deur. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe verbindingsweg “De Rijnlandroute”, die gaat voor een betere en snellere verbinding zorgen tussen de A44 en de A4.

Indeling en oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt circa 710 m² en is als volgt ingedeeld:

Begane grond totaal circa 522 m²: Entree (hoofdingang) hal, grote ontvangstruimte met showroom, een bedrijfshal in 2 delen van circa 304 m² met hoogte (ca. 7.61 m), kantoorruimte circa 26 m². Verder is er ook nog een pantry en toiletgroep.

Aan de achterzijde bevindt zich ook nog een aparte loopdeur en een hele hoge, elektrisch bedienbare overheaddeur, zodat je eenvoudig kan laden en lossen.

1e verdieping totaal circa 188 m²: Daar bevinden zich een 3-tal kantoren, kantoor/kantine, kantoorruimte annex opslagruimte, archiefruimte, toiletgroep, stookruimte en een gezamenlijk dakterras.

Parkeervoorzieningen

Er bevinden zich zowel voor- als achter het pand (openbare) parkeerplaatsen. Verder kan er geparkeerd worden langs de doorgaande weg.

Wijze van oplevering/Opleveringsniveau

Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van:

  • Systeemplafonds verlichting;

  • Heather;

  • CV-verwarming;

  • Toiletgroepen;

  • Pantry/keuken;

  • Stoffering;

  • Overheaddeur;

De achtergevel wordt momenteel geschilderd.

Huurprijs

Huurprijs bedraagt: € 36.000,= per jaar exclusief BTW, gas, water en elektriciteit.

Servicekosten: € 120,= per maand exclusief BTW. Deze kosten zijn voor o.a. tuinonderhoud, terrein- en beheerkosten.

Huurtermijn

5 jaar en 5 optiejaren. Kortere huurperiode eventueel bespreekbaar.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

Zekerheidstelling

Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurprijsindexering

De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding

Het object is in overleg te aanvaarden, doch kan snel.

Nu Informeer
Hypotheek Calculator