Koop & Verkoop

U kunt bij ons terecht voor de koop of verkoop van bedrijfsruimte, een winkel of kantoorpand in de Randstad. Hiernaast beschikken wij over zeer uitgebreide kennis van andere type objecten zoals garages, horeca panden en zelfs bouwgronden. Dit geldt ook als het object leeg staat of juist verhuurd is en aangeboden wordt als belegging.

Huur & Verhuur

Voor de huur of verhuur van een kantoorpand, bedrijfsruimte of winkel in de Randstad bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook andere objecten zoals garages, horeca panden en zelfs bouwgronden zijn voor ons bekend terrein. Of het object leeg staat of juist verhuurd is maakt niet uit.

Bemiddeling & Advies

Bent u bezig met aan of verkoop, huur of verhuur van vastgoed, dan weet u dat een betrouwbare derde het proces makkelijker kan maken. Die rol van makelaar vervullen wij voor u.
Wij kennen alle praktische en onpraktische hobbels, zoals vergunningen en inspecties. Wij schikken de wensen en eisen van partijen, totdat u overeenstemming kunt bereiken.

Taxaties / Waardebepalingen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw vastgoed? Of bent u verplicht om dit periodiek te laten vaststellen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn ingeschreven in het NRVT en werken met de taxatie software van TMI. Naast onze jarenlange ervaring en expertise bent u daarom verzekerd van een goede professionele taxatie die voldoet aan alle eisen.
Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Portefeuille management

Bezit u vastgoed, maar besteedt u het beheer hiervan liever uit? Dan kunnen wij u hiermee helpen.
Laat ons uw huur- en factuuradministratie verzorgen of de jaarlijkse indexering van de huren uitvoeren. Wij treden ook graag voor u op als aanspreekpunt voor uw huurders. Tenslotte kunnen wij voor u opdrachtgever zijn voor klein onderhoud.
Alles voor schappelijke tarieven.