Industrieweg 5-G, Voorschoten, Zuid-Holland, Nederland €1.450 per maand excl. BTW, excl. water en elektra
Nieuwbouw bedrijfsunit te koop
Te huur
10
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum mei 31, 2022
Oppervlakte 106 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: sept 27, 2022

Algemeen

Te huur

Te huur een nieuwbouw bedrijfsunit met begane grond en 1e verdieping, alsmede eigen parkeerplaatsen. Gelegen nabij een drukke en doorgaande verkeersader van Voorschoten naar Wassenaar.

De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een nieuwbouwproject waar 16 bedrijfsunits in een verzamelgebouw zijn gerealiseerd met speelse belijning die voor een dynamische uitstraling zorgt.

Deze bedrijfsunit van totaal circa 107 m², is zéér geschikt voor een onderneming die toe is aan een nieuwe stap of vestiging, maar uitermate geschikt voor een ZZP-er.

Ligging en bereikbaarheid

Gelegen op bedrijventerrein “Dobbewijk”, aan de rand van Voorschoten.

De bereikbaarheid is uitstekend. Ligt aan een doorgaande weg de N448, die bij Wassenaar aansluiting geeft op de A44 (Amsterdam-Den Haag). Momenteel wordt er gewerkt aan de Rijnlandroute. Dat is een verbindingsweg tussen de A4 en de A44 die gaat zorgen voor een snellere verbinding. Diverse busverbindingen en het station van Voorschoten liggen op 5 minuten loopafstand.

Indeling en oppervlakte

Begane grond: Bedrijfsruimte met overheaddeur en aparte toegangsdeur. Totaal circa 53,5 m² B.V.O.

1e verdieping: Trap naar verdieping, waar je uitkomt in een ruimte met aan de voorzijde een grote raampartij en achteraan een dak/lichtkoepel. Totaal circa 53,5 m² B.V.O. Deze ruimte zou gebruikt kunnen als kantoorruimte, showroom, opslagruimte etc.

De bedrijfsunit wordt solide gebouwd met duurzame materialen, betonnen vloeren, kalkzandstenen binnenwanden en goede isolatiematerialen. Kortom een energie zuinige bedrijfsruimte.

Er is geen gasaansluiting aanwezig.

Wijze van oplevering

Het geheel wordt hagelnieuw en casco opgeleverd.

Parkeervoorzieningen

Voor het pand is 1 á 2 eigen parkeerplaats beschikbaar.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt de huurprijs € 1.450,= per maand, exclusief BTW, water en elektra.

Huurtermijn

5 + 5 jaar, eventueel kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

Zekerheidstelling

Waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zekerheidstelling.

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Huurprijsindexering

De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg.

Locatie
Nu Informeer
Hypotheek Calculator