Industrieweg 17, Zoeterwoude, Zuid-Holland, Nederland €1.500 p.m, excl. BTW, gas, water, elektra, € 50,= serv.k
Te huur
13
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum juni 20, 2022
Oppervlakte 406 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: juni 30, 2022

Algemeen

Te huur een pand met kantoren, opslag/werkruimte, op de begane grond en 1e verdieping. Veel ruimte voor een relatief lage huurprijs.

Geschikt voor uiteenlopende bedrijvigheden.

Gelegen op bedrijventerrein “De Grote Polder” alwaar een aantal gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd, zoals: Heineken, vleesgroothandel “Zandbergen”, kraanverhuurbedrijf “Van Marwijk”, Bouwmaterialen “Kruyt”, Houtwerf hout- en vloeren, alsmede diverse handelsmaatschappijen etc.

Ligging en bereikbaarheid

De Grote Polder is uitstekend bereikbaar en gelegen direct nabij het knooppunt A4 (Amsterdam-Rotterdam) en de N11-A12 (Leiden-Bodegraven-Utrecht) bij Leiden/Zoeterwoude. Diverse busverbindingen liggen in de nabijheid, c.q. stoppen nagenoeg voor de deur. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe verbindingsweg “De Rijnlandroute”, die gaat voor een betere en snellere verbinding zorgen tussen de A44 en de A4.

 

Indeling en oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt circa 406 m² en is als volgt ingedeeld:

Begane grond: Entree met hal, royaal kantoor/showroom, 3 kantoorruimten, pantry, toilet, en een opslag/werkruimte.

1e verdieping: royale showroom/kantoorruimte c.q. opslagruimte, 2 kantoren, dubbele toiletgroep, cv-ruimte en nog een kantoor/opslagruimte en dakterras.

Parkeervoorzieningen

Er bevinden zich zowel voor- als achter het pand (openbare) parkeerplaatsen. Verder kan er geparkeerd worden langs de doorgaande weg.

Wijze van oplevering/Opleveringsniveau

Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van:

  • Systeemplafonds verlichting;

  • Airco;

  • CV-verwarming;

  • Toilet;

  • Keuken;

  • Stoffering;

Huurprijs

Huurprijs bedraagt: € 1.500,= per maand exclusief BTW, gas, water en elektriciteit.

De servicekosten bedragen € 50,= per maand exclusief BTW. Deze kosten zijn voor o.a. tuinonderhoud, terrein- en beheerkosten.

Huurtermijn

5 jaar en 5 optiejaren. Kortere huurperiode eventueel bespreekbaar.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

Zekerheidstelling

Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurprijsindexering

De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding

Het object is in overleg te aanvaarden, doch kan snel.

Locatie
Nu Informeer
Hypotheek Calculator