In onderstaande lijst ziet u alle panden die op dit moment aan onze bemiddeling voor koop of huur zijn toevertrouwd.
Met het zoekformulier kunt u een eigen selectie maken in die lijst. Gebruik de blok- of lijstindeling om meer of minder details te zien.
Klik op de foto voor alle gegevens en meer foto’s.

 

Nieuwbouw bedrijfsunits Voorschoten:

Binnenkort start de verkoop van 17 nieuwbouw bedrijfsunits aan de Industrieweg 3-5 te Voorschoten. In units vanaf 106M² (2 x 53 M²)

Bekijk renvooi   Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Binnenkort start de verkoop van 23 te realiseren bedrijfsunits aan de Voorschoterweg 49 te Valkenburg (gemeente Katwijk) In units vanaf 73 M² met 6 meter vrije hoogte.

Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Scheepmakerstraat 27, Katwijk, Zuid-Holland, Nederland €55.000 per jaar excl. BTW, gas, water en elektra
Te huur
4
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum sept 02, 2021
Oppervlakte 730 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: sept 02, 2021
Algemeen

TE HUUR

Te huur een nog te realiseren multifunctionele bedrijfspand, welke een moderne uitstraling zal krijgen en gebouwd met hoogwaardige materialen.

Thans staat er een bedrijfspand, die zal worden afgebroken en komt daar een nieuwbouw pand voor in de plaats.

Het om de hoek gelegen pand, pand aan de Smidstraat 11, te zijner tijd geheel verbouwd en kan (later) ook worden gehuurd. Dit in overleg.

Het bestemmingsplan geeft voor beide panden tot bedrijfscategorie 3.2 aan.

Ligging en Bereikbaarheid

Gelegen op een groot bedrijventerrein “t Heen” te Katwijk. Op het bedrijventerrein zijn een diversiteit aan gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals: Bouwmarkten (Gamma en Karwei), autobedrijven, meubelbedrijven, keukenspeciaalzaken, Ouwehand visverwerkingsbedrijf, diverse bouwondernemingen, Boels Verhuur en Albert Hein, etc.

De bereikbaarheid is uitstekend. Het terrein is ligt langs de uitvalsweg N206 (Haarlem-Leiden-Zoetermeer) en nabij (ca. 10 minuten) de Rijksweg A-44 (Amsterdam-Den Haag). Diverse busverbindingen liggen op loopafstand.

Thans wordt gewerkt aan een rechtstreekse en snelle verbinding (De Rijnlandroute) tussen Rijksweg A-44 en de Rijksweg A-4 (Amsterdam-Rotterdam).

Indeling en Oppervlakte

De totale oppervlakte zijn als volgt:.

Scheepmakerstraat 27: Deze nieuwbouw ruimte krijgt een oppervlakte van circa 600 m². Krijgt een enorme hoogte van circa 9 meter met dakkoepels en overheaddeuren. Achterin de ruimte bevindt zich nog een entresol van 130 m².

Er is een mogelijkheid om er een verdiepingsvloer in te laten realiseren voor o.a. kantoren, kantine, opslag etc.

Smidstraat 11: Deze ruimte heeft een oppervlakte van circa 488 m² en wordt verbouwd tot bedrijfsruimte met verdiepingsvloer en overheaddeuren.

Parkeervoorzieningen

Bij het pand behoren 4 parkeerplaatsen. Verder is er in de directe omgeving gratis parkeren.

Wijze van oplevering / Opleveringsniveau

Het pand wordt in de huidige en casco staat opgeleverd.

In overleg met verhuurder zijn vele opties mogelijk, zoals een verdiepingsvloer, kraanbaan, kantoren, toiletten, pantry etc.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 55.000,= per jaar exclusief BTW, gas, water en elektriciteit, wel inclusief parkeerplaatsen.

Huurtermijn

5 + 5 jaar, eventueel korter bespreekbaar.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

Zekerheidstelling

Waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zekerheidstelling

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Huurprijsindexering

De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding

De objecten zijn in overleg te aanvaarden.

Locatie
Nu Informeer
Hypotheek Calculator