In onderstaande lijst ziet u alle panden die op dit moment aan onze bemiddeling voor koop of huur zijn toevertrouwd.
Met het zoekformulier kunt u een eigen selectie maken in die lijst. Gebruik de blok- of lijstindeling om meer of minder details te zien.
Klik op de foto voor alle gegevens en meer foto’s.

 

Nieuwbouw bedrijfsunits Voorschoten:

Binnenkort start de verkoop van 17 nieuwbouw bedrijfsunits aan de Industrieweg 3-5 te Voorschoten. In units vanaf 106M² (2 x 53 M²)

Bekijk renvooi   Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Binnenkort start de verkoop van 23 te realiseren bedrijfsunits aan de Voorschoterweg 49 te Valkenburg (gemeente Katwijk) In units vanaf 73 M² met 6 meter vrije hoogte.

Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Schoolstraat 258, Voorschoten, Zuid-Holland, Nederland €24.000 per jaar excl. BTW, gas en elektra
Verhuurd
6
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum aug 20, 2021
Oppervlakte 150 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: okt 08, 2021

Algemeen

TE Huur

Te huur aan een drukke, doorgaande verkeersader van Leiden tot aan Leidschendam, een markante ruimte (bouwjaar circa 1925) van totaal circa 150 m².

Betreft een hoek-pand op uitstekende zichtlocatie met een zéér grote etalage, geschikt voor uiteenlopende sectoren, zoals: Detailhandel (winkel), gezondheidszorg, dienstverlenende en publiekgerichte sectoren.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand ligt op zeer korte loopafstand van het gezellige en bruisende centrum van Voorschoten.

Voorschoten heeft een grote diversiteit aan gerenommeerde winkelketens, o.a. Hoogvliet, Dirk en

A-H, Etos, Kruidvat, Hema, diverse modeketens en enorme keuze van restaurants met gezellige terrassen. Kortom een leuke plaats om een vestiging te beginnen of uit te bereiden.

De bereikbaarheid is uitstekend. Ligt aan een doorgaande weg de N447 (Leidschendam – Leiden, die aansluiting geeft op de N206 en de A4, alsmede op de N14. De A44 ligt op korte rijafstand. Diverse busverbindingen liggen nagenoeg voor de deur en het station van Voorschoten ligt op 5 minuten autorijden.

Momenteel wordt er gewerkt aan de Rijnlandroute. Dat is een verbindingsweg tussen de A4 en de A44 die gaat zorgen voor een snellere route.

Indeling en oppervlakte

Begane grond:

Multifunctionele ruimte van totaal circa 150 m²: Hoek-entree, verkoop/werkruimte met veel etalages/raampartijen, kantoorruimte, pantry, luxe uitgevoerd toilet en royale bergruimte.

Wijze van oplevering

Het pand wordt in de huidige, keurige staat opgeleverd.

Opleveringsniveau/voorzieningen
  • Pantry
  • Toilet
  • Systeemplafonds met verlichting
  • Verwarming
  • Markiezen
Parkeervoorzieningen

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 24.000,= per jaar, exclusief BTW, gas en elektriciteit, inclusief water.

Huurtermijn

5 jaar en 5 optiejaren. Kortere huurperiode eventueel bespreekbaar.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

 

Zekerheidstelling

Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurprijsindexering

De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding

Het object is in overleg te aanvaarden.

Locatie
Nu Informeer
Hypotheek Calculator