In onderstaande lijst ziet u alle panden die op dit moment aan onze bemiddeling voor koop of huur zijn toevertrouwd.
Met het zoekformulier kunt u een eigen selectie maken in die lijst. Gebruik de blok- of lijstindeling om meer of minder details te zien.
Klik op de foto voor alle gegevens en meer foto’s.

 

Nieuwbouw bedrijfsunits Voorschoten:

Binnenkort start de verkoop van 17 nieuwbouw bedrijfsunits aan de Industrieweg 3-5 te Voorschoten. In units vanaf 106M² (2 x 53 M²)

Bekijk renvooi   Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Binnenkort start de verkoop van 23 te realiseren bedrijfsunits aan de Voorschoterweg 49 te Valkenburg (gemeente Katwijk) In units vanaf 73 M² met 6 meter vrije hoogte.

Meld u aan en blijf op de hoogte

 

Utrechtse Veer 31, Leiden, Zuid-Holland, Nederland €42.000 per jaar excl. BTW, gas, water en elektra
Te huur
7
Specificatie
Hoogte plafond 0.0 m
Publicatie datum juli 29, 2021
Oppervlakte 470 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: aug 31, 2021
Algemeen

Te huur een multifunctioneel-object (thans in gebruik als Snookercentrum) aan een plein met fraai uitzicht over het drukke, doorgaande vaarwater De Nieuwe Rijn en tegenover een nieuw aangelegde fraaie brug die deel uitmaakt van de “Singelparkroute” alwaar veel wandelaars gebruik van maken.

Het geheel is uitstekend geschikt t.b.v. ondergeschikte horeca, maar ook voor cultuur, ontspanning, maatschappelijke en publiekgerichte dienstverlening, winkelruimte, bedrijfsruimte etc.

Kortom veel mogelijkheden.

Ligging

Gelegen aan een eenrichtingsweg en op korte loopafstand van hartje centrum Leiden.

In het centrum bevinden mooie winkels, diverse restaurants, cafés, het Centraal Station, de 2-wekelijkse, druk bezochte warenmarkt, alsmede de schitterende Burcht, de Hooglandse Kerk en een 3-tal mooie museums en bioscopen. Vlak achter het pand, bevindt zich een drukke verkeersader (Het Levendaal-

Hoge Rijndijk) om te gaan en te komen van- en naar het centrum, veel busverbindingen stoppen daar ook.

Dit gebied wordt niet alleen door de vele Leidenaren bezocht, maar ook door expats die werkzaam zijn in het Bio Science Park, toeristen omdat er in de direct omgeving veel te doen en te zien is voor toeristen en dagjesmensen (te voet en per boot). Ook is Leiden een echte studentenstad met verschillende faculteiten. Er bevinden zich in de directe omgeving veel studentenhuizen.

In alle jaargetijden van het jaar zijn er wel een tal van activiteiten te beleven in het bruisende hart. Hier een kleine greep uit de jaarlijkse evenementen: lichtjesparade, sinterklaas, een kerstmarkt met een ijsbaan, het Leids Film Festival, de museumnacht, open Monumentendagen, Leids Cabaret Festival, verrassend winkelweekend en niet te vergeten ‘Het Leidens Ontzet”

Kortom een uitstekende locatie om juist hier iets te ondernemen “Leiden stad in ontwikkeling”.

Indeling en oppervlakte

In totaal is sprake van ca 470 m² op de begane grond

Deze is als volgt ingedeeld: Entree, ruimte met royale bar, diverse, half-open ruimtes, ingericht voor snookerij, keuken en toiletgroep.

Bereikbaarheid/Parkeren

Leiden is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto, fiets, openbaar vervoer en per boot.

Parkeren kan voor de deur en in de directe omgeving (vergunninghouders en/of betaald parkeren.

Op korte loopafstand (ca. 800 m) zijn diverse parkeergarages.

Wijze van oplevering

Het gebouw wordt opgeleverd in de huidige staat.

Opleveringsniveau/voorzieningen

  • Toiletgroep
  • Keuken
  • Luchtventilatie
  • Verwarming-installatie
Huurprijs

Huurprijs bedraagt € 42.000,= per jaar excl. BTW, gas, water en elektriciteit.

Huurtermijn

5 + 5 jaar.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

Zekerheidstelling

Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter waarde van zes maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zekerheidstelling

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Huurprijsindexering: De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding

In overleg te aanvaarden.

Locatie
Nu Informeer
Hypotheek Calculator